Overzicht fotoshoots

Fotoshoot liefde / pre-weddingshoot

Deze fotoshoot is de ultieme manier om jullie liefde in beeld te brengen. Gewoon omdat jullie verliefd  en stapelgek zijn op elkaar! Omdat jullie gaan trouwen of misschien al jaren getrouwd zijn en jullie geluk en liefde nog eens op een mooie manier vastgelegd willen hebben. De shoot wordt ervaren als een ware belevenis, waarin jullie quality time samen krijgen. Connectie en delen staat centraal in de shoot. Dit levert prachtige momenten op, die gepaard zullen gaan met een lach en soms ook een traan.

Jullie kiezen een plek die bij jullie past en waar jullie je vertrouwd voelen. In een ontspannen sfeer leggen we vervolgens op beeld vast hoe leuk jullie het samen hebben en hoeveel jullie van elkaar houden. Lees meer

Fotoshoot gezin

Het maken van een echte connectie tussen jullie als gezin staat tijdens de fotoshoot op de voorgrond. Door mijn manier van werken, met de Playful Heart methode en Moment Design technieken zorg ik op een informele, ontspannen en speelse manier dat jullie met z’n allen ontzettend veel plezier samen beleven en er mooie momenten gecreëerd worden. Het vastleggen van deze speciale momenten van interactie worden als erg waardevol ervaren om de mooie herinneringen levend te houden.

Uitgangspunt tijdens de fotoshoot is dat niets moet en heel veel mag. Loslaten en veel plezier maken is hierbij het kernwoord waardoor ik jullie kan fotograferen zoals ieder van jullie werkelijk is: grappig, vrolijk, lief, eigenwijs, rustig, sportief, trots of stoer. Lees meer

Fotoshoot kleintjes

De eerste weken na de geboorte van jullie kindje zijn puur en uniek. Het vastleggen van deze onvergetelijke tijd samen vormt ontzettend waardevolle herinneringen.

Deze fotoshoot vindt bij jullie thuis plaats. Hierin creëer ik mooie momenten waarbij op natuurlijke wijze, connectie binnen jullie gezin tot stand wordt gebracht. Connectie zorgt voor geweldig mooie, liefdevolle, gezellige, leuke en bovenal echte momenten waarbinnen prachtige emoties naar elkaar getoond worden.

Deze momenten zijn zo mooi en puur en door ze vast te leggen worden het prachtige tastbare herinneringen. Lees meer

Reportage

Ik verzorg op een documenterende wijze fotoreportages van zakelijke en persoonlijke evenementen.
Het kan bijvoorbeeld gaan om in een reportage uw bedrijf in beeld te brengen of om een bedrijfsevenement, receptie, optreden, familiefeest, diploma-uitreiking of andere officiële gelegenheid te fotograferen.
Hierbij ben ik op een onopvallend manier aanwezig en fotografeer op een treffende manier personen, sfeer en details van het desbetreffende evenement.

Een fotoreportage kan per uur geboekt worden. Lees meer