Ruth Fotografie
Reportage - Ruth Fotografie
Ruth Fotografie - Reportage

Beeldbank voor vrouwelijke ondernemers

Als ondernemer is het belangrijk om jezelf laten zien, want mensen willen zien met wie ze zaken gaan doen.
Ook al is jou beroep niet uniek, jij bent dit wel! Unieke foto’s die volledig bij jou en je bedrijf passen zijn om deze reden van groot belang.
Herhaaldelijk meer van jezelf te laten zien op social media, je website en in drukwerk zorgt ervoor dat je zichtbaarder wordt, mensen je gaan vertrouwen en zaken met je willen gaan doen.

Voorafgaand aan een fotoshoot neem ik tijdens een branding sessie de tijd voor jou als ondernemer en gaan we samen volgens een stappenplan aan de slag om te bepalen welke beelden qua uitstraling en locaties bij jou bedrijf passen en wat voor type foto’s goed te gebruiken zijn in de communicatiemiddelen die passend zijn bij jou bedrijf.

Ik vind het ontzettend leuk om op deze manier vrouwelijke ondernemers te ontmoeten en samen hun verhaal te mogen vastleggen.

Werkwijze

Branding sessie:
Voordat we over kunnen gaan tot het plannen van een datum voor de fotoshoot plannen we een moment in waar elkaar face to face of digitaal ontmoeten en kennis kunnen maken met elkaar. We gaan in dit gesprek dieper in op de missie, visie en diensten van jou bedrijf. Vervolgens zoomen in op wie jij bent als ondernemer en wat jou en jou bedrijf uniek maakt. Een vragenlijst die je voorafgaand aan de sessie toegestuurd krijgt is hierin leidraad tijdens het gesprek.
Aan het einde van de sessie is duidelijk welke foto’s, in welke omgeving en sfeer het best passend zijn bij jou bedrijf.
We plannen dan een datum, tijdstip en locatie(s) waar de shoot plaats zal vinden.

Tijdens de fotosessie:
Op de vooraf afgesproken dag en tijdstip treffen we elkaar. De fotoshoot vindt plaats op een locatie waar jij je helemaal thuis voelt en waar jij op een ongedwongen wijze volledig jezelf kan zijn. Een foto ontstaat namelijk niet in de camera, maar aan beide zijden ervan. Dit zal je naderhand ook duidelijk terug te zien is in het eindresultaat waarbij je jezelf en je bedrijf echt zal herkennen.

Na de fotoshoot:
Binnen 2 dagen na de fotosessie staan er enkele foto’s, voorzien van het logo van Ruth Fotografie, op mijn Facebookpagina en/of zijn toegevoegd aan mijn portfolio. Op Facebook is mogelijk deze foto’s te liken en delen. Het is echter niet toegestaan om de foto’s bij te snijden of te bewerken.
Uiterlijk een week na de fotosessie ontvang je een downloadlink van jou beeldbank met alle geselecteerde en bewerkte foto’s van de fotosessie.

Interesse in een fotosessie? Neem dan via e-mail of telefonisch contact met me op.

Tarief

De kosten hiervan bedragen 395,- excl. btw
Hierbij is inbegrepen een face to face of digitale brandingsessie (1 uur), fotosessie (2 uur), selectie, nabewerking en oplevering van minimaal 60 digitale fotobestanden die rechtenvrij te gebruiken zijn op social media, drukwerk en website.

Bovenstaande prijs is inclusief BTW en autokosten tot 15 km vanaf Nijmegen (6515 HB), maar exclusief eventuele entree- en/of parkeerkosten. Plannen we de fotoshoot verder weg dan reken ik € 0,45 per gereden kilometer.

De kosten van de beeldbank dienen voorafgaand aan de eerste brandingsessie overgemaakt te worden naar Ruth Fotografie. Pas nadat de factuur voldaan is, wordt de boeking (datum en tijdstip) definitief.

Op de beeldbank voor ondernemers zijn de Algemene Voorwaarden van Ruth Fotografie van toepassing.

Ruth Fotografie - Reportage
Ruth Fotografie - Reportage
Ruth Fotografie - Reportage
Ruth Fotografie - Reportage
Ruth Fotografie - Reportage
Ruth Fotografie - Reportage