Bruidsfotografie

Als specialist in portret- en bruidsfotografie, maak ik verhalende bruidsreportages die een waardevolle herinnering zijn voor nu en zeker voor later.
Ik fotografeer bij voorkeur met natuurlijk licht, op een locatie naar keuze en ga continu op zoek naar momenten waarop ik de pure en echte emoties vast kan leggen.

“Capturing LOVE in pure emotions is the most beautiful thing to do,
by catching moments of today that will touch your hearts tomorrow”

Waarschijnlijk zijn jullie al druk bezig met het organiseren van jullie grote dag en daar hoort uiteraard ook een fotograaf bij. Graag leg ik deze belangrijke dag voor jullie op een verhalende wijze vast waarin jullie bij het terugzien van de reportage jezelf volledig zullen herkennen en alle emoties aan de dag weer herbeleven. Neem een kijkje in mijn portfolio om een greep uit de bruiloften die ik heb mogen fotograferen te zien.

Interesse in een kennismakingsgesprek of het boeken van mij als jullie bruidsfotograaf?
Neem contact op om een afspraak te maken en vermeld hierbij direct jullie trouwdatum zodat ik kan bekijken of ik deze datum nog beschikbaar ben.

Kennismakingsgesprek

Tijdens het contact dat jullie met me opnemen hoor ik graag wat jullie trouwdatum is, zodat ik voorafgaand aan het plannen van een kennismakingsgesprek ik kan bekijken of de datum nog beschikbaar is. Vervolgens plan ik met jullie een datum voor een kennismakingsgesprek bij mij thuis.

In dit gesprek zullen we onder het genot van een drankje de voorlopige planning en alle andere ideeën voor jullie trouwdag samen doornemen. Ik zal nader uitleg geven over wat ik jullie voorafgaand, tijdens en na afloop van de bruiloft zal bieden. In de voorbereiding van de bruiloft spreken we onder andere over jullie planning, invulling van de dag en het te verwachte aantal uren fotografie, gedurende de dag spreek ik voornamelijk met de ceremoniemeester en na afloop van de bruiloft hebben we wederom regelmatig contact ten aan zien van de oplevering van de foto’s, de opmaak van jullie fine art album of exclusieve trouwalbum en vervolgens de oplevering hiervan. Tijdens het kennismakingsgesprek zal ik diverse trouwalbums tonen zodat jullie een indruk krijgen wat er allemaal mogelijk is op dit gebeid

Aan de hand van jullie keuzes zal ik uitgaande van de tarieven voor een bruidsreportage in combinatie met de tarieven voor een trouwalbum een passende offerte op stellen.