Fotoshoot gezin

Op een locatie naar keuze wordt jullie gezin in verschillende samenstellingen op een natuurlijke wijze gefotografeerd. Dit verloopt op een informele en ontspannen manier waarin jullie met z’n allen plezier beleven.

Tijdens een fotoreportage is het van groot belang iedereen zichzelf kan zijn en waarbij er ook ruimte is om eigen ideeën voor het maken van leuke foto’s te kunnen uiten. Uitgangspunt is dat niets moet en heel veel mag. Plezier maken is hierbij het kernwoord waardoor er spontane foto’s gemaakt kunnen worden van jullie als gezin zoals ieder van jullie werkelijk is: grappig, vrolijk, lief, eigenwijs, rustig, sportief, trots of stoer.

Fotoshoot gezin - Ruth Fotografie
Fotoshoot gezin - Ruth Fotografie

Het maken van een echte connectie tussen jullie als gezin staat tijdens de fotoshoot op de voorgrond. Door mijn manier van werken, met de Playful Heart methode en Moment Design technieken zorg ik op een informele, ontspannen en speelse manier dat jullie met z’n allen ontzettend veel plezier samen beleven en er mooie momenten gecreëerd worden. Het vastleggen van deze speciale momenten van interactie worden als erg waardevol ervaren om de mooie herinneringen levend te houden.

Het maken van foto’s op een buitenlocatie waar voldoende daglicht is en jullie als gezin met kinderen alle ruimte hebben om te bewegen is een pre. Kinderen kunnen en mogen dan heerlijk rennen, springen en klimmen en zittend of liggend een moment rust nemen terwijl ik pure foto’s kan maken van jullie als gezin en van de gezinsleden onderling.

Fotoshoot gezin - Ruth Fotografie
Fotoshoot gezin - Ruth Fotografie
Fotoshoot gezin - Ruth Fotografie
Portretfotografie