Fotoshoot newborn / baby

De eerste weken na de geboorte van jullie kindje zijn puur en uniek. Het vastleggen van deze onvergetelijke tijd samen vormt ontzettend waardevolle herinneringen.

Deze fotoshoot vindt bij jullie thuis plaats. Hierin creëer ik mooie momenten waarbij op natuurlijke wijze, connectie binnen jullie gezin tot stand wordt gebracht. Connectie zorgt voor geweldig mooie, liefdevolle, gezellige en leuke momenten waarbinnen echte emoties naar elkaar getoond worden.

Jullie zullen tijdens de fotoshoot dan ook met name op elkaar gericht zijn door heerlijk te knuffelen met jullie kindje in jullie handen / armen. Maar ook verzorgingsmomenten of een moment waarop jullie met het gezin lekker op bed verblijven / spelen zijn geweldige momenten waarop de liefde tussen jullie tot uiting komt. Deze momenten zijn zo mooi en puur en door ze vast te leggen worden het prachtige tastbare herinneringen.

Ruth Fotografie Nijmegen
Fotoshoot gezin - Ruth Fotografie

Ik kom voor deze fotoshoot uiteraard bij jullie thuis. Het welzijn van jullie pasgeboren kindje voorop staat, maar aangezien ik voornamelijk foto’s maak van de interactie die jullie als gezin hebben met elkaar en jullie kindje kruip ik na onze kennismaking achter mijn camera om alle mooie momenten tussen jullie vast te leggen. Ik maak bij voorkeur gebruik van daglicht voor het maken van natuurlijke en mooie foto’s van jullie met jullie zoon of dochter.

Als jullie het ook zo bijzonder vinden om jullie pasgeboren baby in de eerste unieke weken van zijn of haar leven vast te leggen, neem dan contact op met mij.

Fotoshoot Baby

Een aantal maanden na de geboorte is een lifestyle fotoreportage super waardevol op te laten maken.

Vanaf 4 maanden zijn baby’s in staat hun hoofd net op te tillen en de wereld in te kijken. In de maanden die volgen zijn er steeds weer nieuwe momenten die uniek zijn om tijdens een fotoreportage op natuurlijke wijze vast te leggen. Denk hierbij aan de periode rond de 6 maanden waarin jullie kindje net kan zitten of aan het einde van het eerste levensjaar waarin baby’s de wereld gaan ontdekken door zich op te trekken en zich vasthoudend hun eerste stapjes gaan maken.

Momenten zoals deze lenen zich uitermate goed voor lifestylefotografie op een locatie naar keuze.

Ruth Fotografie Nijmegen
Fotoshoot gezin - Ruth Fotografie
Newborn fotografie
Fotoshoot gezin - Ruth Fotografie
Ruth Fotografie Nijmegen
Fotoshoot gezin - Ruth Fotografie
Ruth Fotografie