Ruth Fotografie - Liefde
Fotoshoot liefde - Ruth Fotografie
Fotoshoot liefde - Ruth Fotografie

Fotoshoot liefde / pre-weddingshoot

Deze fotoshoot is de ultieme manier om jullie liefde in beeld te brengen. Deze shoot is geschikt voor stellen die verliefd, verloofd of zelf getrouwd zijn. In de shoot leg ik alle liefde en verbinding tussen jullie vast, zodat dit een blijvende herinnering wordt. De shoot wordt ervaren als een ware belevenis, waarin jullie quality time samen krijgen. Verbinding en delen staat centraal in de shoot. Dit levert prachtige momenten op, die gepaard zullen gaan met een lach en soms ook een traan.

Jullie kiezen een plek die bij jullie past en waar jullie je vertrouwd voelen. In een ontspannen sfeer leggen we vervolgens op beeld vast hoe leuk jullie het samen hebben en hoeveel jullie van elkaar houden.

Werkwijze

Voorafgaand aan de fotoshoot:
Per e-mail of telefonisch bespreken we altijd wat jullie wensen zijn voor de loveshoot. Indien jullie besluiten een shoot bij mij te boeken dan plannen we een datum, tijdstip en locatie. Wanneer dit vast ligt ontvangen jullie van mij een factuur voor de betreffende fotoshoot.  Zodra deze voldaan is, wordt de boeking definitief en ontvangen jullie van mij aanvullende informatie over de fotoshoot, kledingtips en een korte uitleg van mijn manier van werken.

Tijdens de fotoshoot:
Op de afgesproken dag, tijdstip en locatie treffen we elkaar en tijdens een fotoshoot zorg ik ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt, waardoor er een ontspannen en natuurlijke sfeer ontstaat en iedereen lol en plezier heeft. Dit is duidelijk terug te zien is in het eindresultaat waarbij je jezelf en/of gezin echt zal herkennen.

Na de fotoshoot:
In de week na de fotoshoot stuur ik jullie 5 – 10 foto’s, voorzien van het logo van Ruth Fotografie. Deze plaats ik ook op mijn Facebookpagina en/of worden toegevoegd aan mijn portfolio. Op Facebook is mogelijk deze foto’s te liken en delen. Het is echter niet toegestaan om de foto’s bij te snijden of te bewerken.
Uiterlijk twee weken na de fotoshoot ontvangen jullie de downloadlink naar jullie foto’s van de fotoshoot. Deze foto’s zijn zowel in lage resolutie en met watermerk van Ruth Fotografie, voor plaatsing op Social Media en in hoge resolutie voor afdrukken en vergrotingen.
Tevens ontvangen jullie van mij de eerste opzet van het foto album, waarop jullie reactie kunnen geven welke foto’s jullie graag vervangen zouden willen zien.
Indien het fotoalbum naar wens is opgemaakt, ga ik over tot bestelling en levering.

Interesse in een fotosessie? Neem dan via e-mail of telefonisch contact met me op.

Tarief

De kosten hiervan bedragen 245,-
Hierbij is inbegrepen een fotoshoot van 1 uur, selectie, nabewerking en oplevering van 30 tot 50 digitale fotobestanden. Daarnaast ontvangen jullie een Fine art fotoalbum 15 x 15 cm met 20 pagina’s.

Bovenstaande prijs is inclusief BTW en autokosten tot 15 km vanaf Nijmegen (6515 HB), maar exclusief eventuele entree- en/of parkeerkosten. Plannen we de fotoshoot verder weg dan reken ik € 0,45 per gereden kilometer.

De kosten van de fotoshoot dienen voorafgaand aan de geplande datum waarop de fotoshoot plaats gaat vinden overgemaakt te worden naar Ruth Fotografie. Pas nadat de factuur voldaan is, wordt de boeking (datum en tijdstip) definitief.

Op de loveshoot zijn de Algemene Voorwaarden van Ruth Fotografie van toepassing.

Fotoshoot liefde - Ruth Fotografie
Fotoshoot gezin - Ruth Fotografie
Fotoshoot liefde - Ruth Fotografie
Fotoshoot gezin - Ruth Fotografie
Fotoshoot liefde - Ruth Fotografie
Fotoshoot gezin - Ruth Fotografie