Overzicht overige fotoshoots

Beeldbank voor vrouwelijke ondernemers

Als ondernemer is het belangrijk om jezelf laten zien, want mensen willen zien met wie ze zaken gaan doen.
Ook al is jou beroep niet uniek, jij bent dit wel! Unieke foto’s die volledig bij jou en je bedrijf passen zijn om deze reden van groot belang.
Herhaaldelijk meer van jezelf te laten zien op social media, je website en in drukwerk zorgt ervoor dat je zichtbaarder wordt, mensen je gaan vertrouwen en zaken met je willen gaan doen.

Voorafgaand aan een fotoshoot neem ik tijdens een branding sessie de tijd voor jou als ondernemer en gaan we samen volgens een stappenplan aan de slag om te bepalen welke beelden qua uitstraling en locaties bij jou bedrijf passen en wat voor type foto’s goed te gebruiken zijn in de communicatiemiddelen die passend zijn bij jou bedrijf.

Ik vind het ontzettend leuk om op deze manier vrouwelijke ondernemers te ontmoeten en samen hun verhaal te mogen vastleggen. Lees meer …

‘LIFE AS IT IS’ fotoreportage

Een ‘Life as it is’ fotoreportage is een fotojournalistiek gezinsdocument waarin echte momenten worden vastgelegd gedurende jullie dagelijks bezigheden. Op deze manier worden waardevolle en dierbare momenten tastbaar en bewaart voor later.
Het laat de dynamiek binnen jullie gezin zien met alle grappige, intieme, liefdevolle, oprechte, hilarische en mooie momenten. Van rennen door de kamer tot knuffelen op de bank. Alledaags lief en leed leg ik vast, van grote en kleine momenten gedurende de dag, waardoor jullie eigen verhaal ontstaat.
Poseren is er niet bij, jullie doen gewoon je alledaagse dingen en ik leg jullie echte momenten op een eerlijke en ongedwongen manier vast. Lees meer

Fotoshoot gezin

Het maken van een echte connectie tussen jullie als gezin staat tijdens de fotoshoot op de voorgrond. Door mijn manier van werken, met de Playful Heart methode en Moment Design technieken zorg ik op een informele, ontspannen en speelse manier dat jullie met z’n allen ontzettend veel plezier samen beleven en er mooie momenten gecreëerd worden. Het vastleggen van deze speciale momenten van interactie worden als erg waardevol ervaren om de mooie herinneringen levend te houden.

Uitgangspunt tijdens de fotoshoot is dat niets moet en heel veel mag. Loslaten en veel plezier maken is hierbij het kernwoord waardoor ik jullie kan fotograferen zoals ieder van jullie werkelijk is: grappig, vrolijk, lief, eigenwijs, rustig, sportief, trots of stoer. Lees meer