Uniek en handgebonden trouwalbum

Graag ontwerp ik van jullie mooiste foto’s een exclusief album, waardoor de herinneringen aan jullie prachtige trouwdag voor altijd tastbaar en levendig kunnen blijven.
De leverancier van de handgebonden albums waar ik mee samen werk maakt enkel gebruik hoogwaardige materialen.
De pagina’s in het album zijn ‘lay flat’ hetgeen wil zeggen dat de pagina’s strak doorlopen, zonder een onderbreking tussen de pagina’s. Hierdoor is het uitstekend mogelijk om een foto van de ene pagina door te laten lopen naar een andere pagina.
Tussen de fotobladen wordt gebruik gemaakt van 1 mm. pvc, hetgeen zorgt dat de pagina’s kaarsrecht liggen en voorkomt dat de pagina’s op de langere termijn krom gaan trekken.

Ruth Fotografie

Voor de omslag kan er een keuze worden gemaakt uit een groot assortiment linnen en kunstleer. Op de omslag van het album is het mogelijk dat middels embrossing jullie namen worden weergegeven of kunnen jullie kiezen voor een foto op de omslag van het album. Om het album goed te kunnen bewaren en mee te kunnen nemen is het mogelijk een luxe opbergbox in hetzelfde materiaal als het album bij het album te bestellen.

Ruth Fotografie

Trouwalbums die door mij ontworpen zijn, zijn strak en rustig in opmaak zonder onnodige franjes bevatten. De pagina’s zijn ingericht in chronologische volgorde en bevatten ieder hun eigen verhaal. Zo neemt het trouwalbum jullie stapsgewijs mee door de highlights van jullie huwelijksdag.

Een huwelijksalbum is te bestellen in diverse formaten. Onderstaand een overzicht van de tarieven van deze albums.
Ieder album wordt standaard geleverd met een linnen of kunstleren omslag naar keuze.
Tegen een meerprijs is het mogelijk extra pagina’s toe te voegen aan het album en/of om op de voorzijde van het album een foto afgedrukt op pvc te plaatsen of jullie namen en trouwdatum op de omslag van album aan te brengen. Tevens is het mogelijk om een luxe opbergbox extra bij te bestellen bij het album.
Tijdens ons kennismakingsgesprek toon ik jullie graag alle mogelijkheden omtrent het ontwerp en de uitvoering van een trouwalbum en de bijbehorende tarieven.

TROUWALBUM CHIC
€ 375,00
 • 25 x 25 cm.
 • of
 • 30 x 20 cm.
  ________________________
 • 30 pagina’s (15 spreads)
  ________________________
TROUWALBUM DELUXE
€ 445,00
 • 30 x 30 cm.
 • of
 • 35 x 25 cm.
  ________________________
 • 30 pagina’s (15 spreads)
  ________________________